Conclusions de la jornada Made ‘Alternatives per un territori energètic’, a Móra d’Ebre
novembre 24, 2017El venedor del primer pis pagat en bitcoins a tot Europa mostra com funciona aquesta criptomoneda en un afterwork de Gresol
març 1, 2018El líder de la prestigiosa marca de xocolata alacantina exposa, davant un nombrós grup d’empresaris del territori,
la trajectòria de la seva companyia, amb més de 130 anys d’història
Reus, 15 de desembre de 2017. La Fundació Gresol va celebrar anit, a l’Hotel Gran Palas de La Pineda, un sopar-col·loqui amb el president i CEO de Chocolates Valor, Pedro López, com a convidat d’honor. L’acte va reunir a més de mig centenar de representants del món empresarial del nostre territori. Durant la seva intervenció, i després de ser introduït pel president de la Fundació Gresol, Julián Mollá Rudiez, i el president d’honor de la Fundació Gresol, Anton Pont, Pedro López va fer un recorregut per la trajectòria de Chocolates Valor, empresa nascuda al municipi alacantí de La Vila Joiosa, fa ja 136 anys.
El màxim responsable de la prestigiosa firma xocolatera va destacar que per a ell era un gran honor figurar com a convidat de Gresol i poder intervenir davant persones tan rellevants del món empresarial de Tarragona i la resta de Catalunya. Pedro López va explicar que Chocolates Valor produeix al voltant de 20.000 tones de xocolata a l’any. A més a més de la fàbrica situada a La Vila Joiosa, l’empresa en té una altra al municipi aragonès d’Ateca, és propietària de les marques Huesitos i Tokke i està present en el negoci de les xocolateries a través d’establiments propis i franquiciats.
Chocolates Valor, líder als mercats de xocolata negra, sense sucre i amb fruits secs, ocupa a prop de 350 persones i supera els 100 milions en venda neta. El seu museu xocolater, ubicat a La Vila Joiosa, rep cada any uns 80.000 visitants. Acabat el sopar-col·loqui, Pedro López va signar en el llibre d’honor de la Fundació Gresol.