La venda d’entrades i abonaments per assistir a l’Ascó Jazz Festival va a bon ritme
juliol 4, 2017Ahir a la nit es va inaugurar l’Ascó Jazz Festival amb una molt bona acollida de públic i de la mà de La Vella Dixieland
juliol 22, 2017Prop de 800 persones assistiran entre els dos dies en aquesta primera edició del Festival
Ascó, 21 de juliol. L’Ascó Jazz Festival obrirà les seves portes aquest vespre a partir de les 20:30h. davant d’un aforament proper a les 800 persones entre les dues nits de concerts.
La Vella Dixieland, acompanyada per la vocalista Marian Barahona i el trompetista Josep M. Farràs, seran els que donaran el tret de sortida a aquesta primera edició de l’Ascó Jazz Festival, la nova proposta de l’Ajuntament d’Ascó per aquest estiu. Demà dissabte, 22 de juliol serà el torn de la banda de Falset, La Soul Machine, qui va interpretar la cançó de l’estiu de l’any passat de TV3 “Fes-te l’Estiu”.
Des de l’Ajuntament, organitzador i impulsor d’aquest cicle, -i en concret des de la regidoria de Cultura- valoren molt positivament l’acollida que el Festival ha tingut entre el públic assistent tal i com es constata en l’elevada participació de públic i en la repercussió aconseguida.
HORARIS
Tant el divendres 21 com el dissabte 22 de juliol els concerts començaran a les 21h, però mitja hora abans ja s’obriran les portes del Casal Municipal d’Ascó perquè tots els assistents puguin accedir al recinte del concert. Un cop finalitzin les actuacions s’obrirà l’espai gastronòmic, al voltant de les 22:30h.
ESPAI GASTRONÒMIC
L’Ascó Jazz Festival comptarà, a més, amb un espai gastronòmic on, després dels concerts, els que hagin adquirit les entrades o l’abonament pels dos dies podran degustar tot un seguit de tapes i “platillos” que satisfaran els paladars dels més gourmets.
El càtering ‘Molí del Mallol’ serà l’encarregat d’oferir els plats següents: assortiment de coques al forn de llenya de ceba i d’espinacs, daus de truita de patates, cucurutxo de formatge de cabra, melós de garrí amb poma al safrà, assortiment de formatges de Catalunya, pernil ibèric, torradetes amb salmó, assortiment d’embotits, pa de vidre amb tomàquet, caneló de bolets amb beixamel trufada, pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà o daus de llonganissa, entre d’altres.
MÉS INFORMACIÓ
Els mitjans de comunicació que vulgueu ampliar aquesta informació podeu contactar directament amb l’Ajuntament d’Ascó, regidoria de Cultura, o bé podeu consultar el web específicament habilitat pel festival: www.ascojazzfestival.cat. També podeu contactar amb Bamboo, Comunicació Estratègica 360º, amb Mar Moragues per temes relacionats amb premsa i gestions específiques dels mitjans. Podeu seguir l’actualitat a través de les xarxes socials Facebook (https://www.facebook.com/smartbamboo.es/) i LinkedIn (https://es.linkedin.com/in/bamboocomunicación).